Inschrijven Tandpark Orthodontie

Een behandeling bij de orthodontist is er, kort gezegd, op gericht om scheve tanden en kiezen weer recht te zetten. Met een beugel bijvoorbeeld. Zo begeleidt een orthodontist je naar een regelmatig, gezond, functioneel en mooi gebit. En met zo’n correctie verklein je tegelijk de kans op gaatjes en tandvleesziekten en je verbetert je kauwfunctie. Ook is het natuurlijk een veel mooier gezicht. Het professionele Tandpark team, onder leiding van orthodontist Mattijs Stalpers, is niet alleen gericht op behandelingen van kinderen, maar ook volwassen kunnen hun gebit laten corrigeren. Waar nodig zelfs met gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen of zelfs een onzichtbare beugel. Mogelijkheden genoeg.

Wil jij een leven lang een prachtige lach? Kom maar op. Eerst maken we samen een behandelplan dat past bij jouw persoonlijke mogelijkheden en wensen. Voor die eerste stap naar die mooie glimlach? Vul het onderstaande formulier in.

Orthodontie
null

Stap 1.
Vul je gegevens in en verstuur het formulier.

Stap 2.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op. En je ontvangt thuis een aantal benodigde formulieren.

Stap 3.
We plannen samen een intake afspraak: een uitgebreide gebitscontrole, een medische vragenlijst en, als je geen recente foto’s hebt, maken we twee kleine röntgenfoto’s. En soms nog een overzichtsfoto, een zogenaamde OPT.

Stap 4.
In overleg maken we samen een behandelplan.

Let op: Pas als je bij de intake afspraak bent geweest, ben je patiënt bij Tandpark. Tot die tijd ga je bij klachten nog naar je huidige tandarts. Kids, orthodontie, parodontologie, mondhygiëne en ouderenzorg (gerodontologie) zijn deelbehandelingen. Je blijft patiënt bij je eigen tandarts.