Aanmelden - Gezinslid

Stap 1.
Geef aan wie u wilt aanmelden

Stap 2.
Vul je persoonlijke gegevens in

Stap 3.
Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op. We plannen dan samen direct een intake afspraak en leggen kort de inschrijving uit.

Stap 4.
U komt naar de intake afspraak: Zorg dat u 15 minuten eerder aanwezig bent en neem uw ID-kaart of paspoort mee.

"*" geeft vereiste velden aan


Meer informatie over gezinsaanmelding

Vul hieronder de gegevens van uw gezinslid in. Als u op "Versturen" klikt worden de gegevens van uw gezinslid naar ons gestuurd. Vervolgens ververst de pagina en kunt u de gegevens van het volgende gezinslid invullen. Zodra u alle gezinsleden heeft aangemeld kan u de pagina verlaten. U krijgt dan zo snel mogelijk een gezondheidsformulier om in te vullen voor ieder gezinslid.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
DD slash MM slash JJJJ
Bent u afgelopen jaren regelmatig (minimaal 1x per jaar) op controle geweest?*
Schuldsanering*
Beschermingsbewind*

* De kosten (Landelijk vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) van een eerste bezoek zijn afhankelijk van je mondgezondheid en reeds aanwezige recente gegevens. Tijdens de eerste intake afspraak worden, naast een mondonderzoek (upt code C001), mogelijk ook aanvullende röntgenfoto’s (upt code 2x X10 en/of X21) gemaakt indien deze niet digitaal op het moment van de afspraak aanwezig zijn of ouder dan 12 maanden zijn. Om de actuele tarieven van deze codes in te zien, verwijzen we je naar https://www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/tarieven-2023/.

Afhankelijk van jouw zorgverzekering kunnen de kosten van de intake (deels) vergoed worden. Onze declaraties worden verwerkt door de firma Infomedics (ons factureringsbureau). Infomedics dient de nota in bij jouw zorgverzekeraar. Als je (voor een deel) onverzekerd blijkt te zijn, krijg je de (rest)nota toegestuurd

Let op: Pas als je bij de intake afspraak bent geweest, ben je patiënt bij Tandpark. Tot die tijd ga je bij klachten nog naar je huidige tandarts. Je blijft patiënt bij je eigen tandarts.