Doorverwijzing

Alleen in te vullen door collega tandartsen. Bent u patiënt ga dan naar aanmelden.  

Doordat Tandpark de alles-in-1-praktijk is voor Tandheelkunde en Mondzorg kan het zijn dat je naar ons wordt verwijst of wordt verwezen. Binnen ons domein liggen: implantologie, endodontologie, orthodontie, slijtage behandelingen, mondhygiëne en preventie of esthetische behandelingen. 

Met of zonder doorverwijzingen kun je terecht bij Tandpark, daarnaast kun je je patiënten doorverwijzen naar onze tandheelkundige zorg met een gerust hart. 

Kids, orthodontie, parodontologie, mondhygiëne en ouderenzorg (gerodontologie) zijn deelbehandelingen. Je blijft patiënt bij je eigen tandarts.

null

Doorverwijzing: wortelkanaalbehandeling

Voor het uitvoeren complexe wortelkanaalbehandelingen ben je bij Tandpark aan het juiste adres. Onze specialisten staan klaar om patiënten vakkundig te helpen bij deze behaneling. Een patiënt doorverwijzen voor een endodontologie behandeling? Download dan de verwijsbrief.

Doorverwijzing: Parodontologie

Bij Tandpark kunnen patiënten terecht met hun parodontale problemen, deze specialistische kennis is beschikbaar. Door het gebruik van de juiste apparatuur en foto's zorgtTandpark ervoor dat (on)zichtbare problemen verholpen worden. Dooverwijzen naar Tandpark parodontologie, download dan het formulier.

Doorverwijzing: Tandpark Kids

Naar de tandarts gaan is voor veel mensen spannend, helemaal voor de kleintjes. Daarom heeft Tandpark een team van kinderspecialisten. Deze maken van het bezoek een een aangename ervaring voor ieder kind vanaf 2 jaar. Doorverwijzen naar kindertandheelkunde? Download dan het doorverwijsformulier.

Doorverwijzing: gerodontologie

Tandzorg voor de (kwetsbare) oudere patiënten vraagt een vorm van specialistische kennis: gerodontologie. Bij Tandpark zijn wij in staat om vakkundig deze patiënten te helpen. Een ouder wordend gebit vraagt nou eenmaal specifieke zorg, zorg wat wij in huis hebben. Een patiënt doorverwijzen naar voor gerodontologie? Download dan de verwijsbrief.

Doorverwijzing: Implantologie

Wanneer tandheelkundige oplossingen ontoereikend zijn kan implantologie soelaas bieden. Tandpark heeft deze kunde in huis en kan hierbij patiënten helpen. Voor het doorververwijzen van een patiënt naar onze implantoloog download je de doorverwijsbrief.