Over Tandpark

Een mooi, gezond, sterk en pijnvrij gebit voor jong en oud. Met persoonlijke zorg op maat voor iedereen. Daar doen we het voor. En natuurlijk voor die stralende lach op je gezicht.

Wij zijn niet een gewone tandarts. Wij zijn Tandpark. De nieuwe, hypermoderne alles-in-1-praktijk voor Tandheelkunde en Mondzorg in Arnhem. In onze praktijk kan je terecht voor alle mogelijke behandelingen voor je mond, tanden en kiezen. Alle faciliteiten en specialisten zijn aanwezig. We combineren innovatieve techniek en apparatuur met jarenlange kennis en ervaring. Ook goed te weten: Wij werken nauw samen met mondzorgkunde, universiteit en met het tandtechnisch laboratorium Excent.

Door onze samenwerking met Excent Tandtechniek ( onze directe buurman) kunnen we optimale zorg leveren. Ook de samenwerking met universiteit tandheelkunde en mondzorgkunde zal de tandheelkundige zorg nog completer maken. Samen weten we meer dan alleen.

Het Tandpark team bestaat uit ervaren specialisten. Van ‘gewone’ tandartsen tot orthodontisten. Maar ook voor parodontologie, endodontologie of andere specialistische mondzorg, zoals implantologie of cosmetische behandelingen, ben je bij Tandpark aan het juiste adres. En zelfs voor jonge kinderen en senioren hebben we alle expertise in huis. De meeste behandelaren werken al jarenlang in Arnhem of de directe omgeving.

Kortom, iedereen is welkom in de stoel in het park. Het maakt niet uit of je in de buurt woont, of al lang geen bezoek meer hebt gebracht aan de tandarts, soms misschien een beetje zenuwachtig bent, of juist fluitend naar de tandarts gaat, kom dan langs op de begane grond van House of Arnhem aan de Velperweg.

Locatie

Tandpark is gevestigd op de begane grond van het iconische en historische Postbank gebouw dat er al sinds 1968 staat. Een bijzonder ‘landmark’ aan de rand van het stadscentrum. Het voormalige girokantoor is een unieke plek in Arnhem. De groene stad met wel 13 stadsparken. En nu komt er dus nog een park bij “Tandpark”. De hypermoderne alles-in-1-praktijk voor Tandheelkunde en Mondzorg.

Bereikbaarheid

Tandpark is perfect bereikbaar met de auto, de fiets, lopend of met het OV. Kom je met de auto? Wij hebben 40 eigen parkeerplaatsen op het parkeerdek, inclusief 2 laadpalen. Neem de ingang aan de Velperweg en parkeer op het bovenste dek. In de parkeergarage zit een praktijkingang. Ga met de lift een etage lager.

Kom je met het OV? Voer dan Velperweg 49a, Arnhem in bij de OV-reis- en routeplanner 9292. De bus stopt voor de deur (breng lijnen 1, 7, 26 en 29): halte Hoflaan en halte Raapopseweg. De treinstations Presikhaaf en Velperpoort zijn op loopafstand. Wil je iemand afzetten of ophalen? Dat kan makkelijk en veilig bij de speciale Kiss & Ride, recht voor de ingang.

Openingstijden

Maandag 08:00 – 16:45 (tel. bereikbaar van 8:15-16:45)
Dinsdag 08:00 – 16:45 (tel. bereikbaar van 8:15-16:45)
Woensdag 08:00 – 16:45 (tel. bereikbaar van 8:15-16:45)
Donderdag 08:00 – 16:45 (tel. bereikbaar van 8:15-16:45)
Vrijdag 08:00 – 16:45 (tel. bereikbaar van 8:15-14:00)