Gerodontologie

null

Tandpark Ouderenzorg

We worden met z’n allen steeds ouder. En dus moeten we langer met ons gebit doen. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Maar bij Tandpark gaan we nog een stapje verder: met onze afdeling gerodontologie. Oftewel: gespecialiseerde mondzorg voor kwetsbare en zorgafhankelijke ouderen. Dat doen we niet alleen maar samen met academische ondersteuning van het Radboudumc.

Bij Tandpark vinden we het belangrijk dat kwetsbare en zorgafhankelijke ouderen zoveel mogelijk en met enige regelmaat de praktijk blijven bezoeken. Goede ondersteuning van deze groep ouderen vraagt om een individueel plan van aanpak voor de dagelijkse mondzorg. Passend bij hun persoonlijke situatie, wensen en behoeften. Bij Tandpark hebben we daarvoor specialisten in huis die zich dagelijks bezighouden met de mondgezondheid van kwetsbare en zorgafhankelijke ouderen. Schrijf u in bij onze toegankelijke praktijk met het bovenstaande formulier.

Vul je gegevens in en verstuur het formulier.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. En je ontvangt thuis een aantal benodigde formulieren.

We plannen samen een intake afspraak: een uitgebreide gebitscontrole, een medische vragenlijst en, als je geen recente foto’s hebt, maken we twee kleine röntgenfoto’s. En soms nog een overzichtsfoto, een zogenaamde OPT.

In overleg maken we samen een behandelplan