Inschrijven Tandpark Mondhygiëne

Een mooi en gezond gebit begint bij het goed reinigen en de juiste gewoontes. Met daarbij de nodige aandacht voor je tandvlees. Poetsen doe je natuurlijk zelf. Zeker twee keer per dag. En je gaat regelmatig naar de tandarts én naar de mondhygiënist. Minimaal één keer per jaar, maar beter nog: elk half jaar.

Tijdens een mondhygiëne behandeling verwijderen we plaque, tandsteen en aanslag. Daarmee voorkom je geïrriteerd tandvlees of (erger nog) ontstoken tandvlees. En dat is belangrijk, want je tandvlees en het onderliggende kaakbot zijn echt de basis van je tanden en kiezen. Ze vormen het sterke fundament onder je gebit en zijn onmisbaar voor een lange levensduur. Sterker nog, zijn de tanden en kiezen gezond, maar het steunapparaat daaronder niet: dan is dat vragen om problemen. En dat willen we niet. Begin jouw weg naar eens stralende glimlach met het onderstaande formulier.

Mondhygiënist
null

Stap 1.
Geef aan wie u wilt aanmelden.

Stap 2.
Vul de persoonlijke gegevens in.

Stap 3.
Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op. We plannen dan samen direct een intake afspraak en leggen kort de inschrijving uit.

Stap 4.
U komt naar uw intake afspraak: we willen u vragen om 15 minuten eerder aanwezig te zijn en neem aub uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs mee en indien van toepassing een actueel medicatieoverzicht (AMO).

Let op: Pas als je bij de intake afspraak bent geweest, ben je patiënt bij Tandpark. Tot die tijd ga je bij klachten nog naar je huidige tandarts. Kids, orthodontie, parodontologie, mondhygiëne en ouderenzorg (gerodontologie) zijn deelbehandelingen. Je blijft patiënt bij je eigen tandarts.