Inschrijven Tandpark Mondhygiëne

Een mooi en gezond gebit begint bij het goed reinigen en de juiste gewoontes. Met daarbij de nodige aandacht voor je tandvlees. Poetsen doe je natuurlijk zelf. Zeker twee keer per dag. En je gaat regelmatig naar de tandarts én naar de mondhygiënist. Minimaal één keer per jaar, maar beter nog: elk half jaar.

Tijdens een mondhygiëne behandeling verwijderen we plaque, tandsteen en aanslag. Daarmee voorkom je geïrriteerd tandvlees of (erger nog) ontstoken tandvlees. En dat is belangrijk, want je tandvlees en het onderliggende kaakbot zijn echt de basis van je tanden en kiezen. Ze vormen het sterke fundament onder je gebit en zijn onmisbaar voor een lange levensduur. Sterker nog, zijn de tanden en kiezen gezond, maar het steunapparaat daaronder niet: dan is dat vragen om problemen. En dat willen we niet. Begin jouw weg naar eens stralende glimlach met het onderstaande formulier.

Mondhygiënist
null

Stap 1.
Vul je gegevens in en verstuur het formulier.

Stap 2.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op. En je ontvangt thuis een aantal benodigde formulieren.

Stap 3.
We plannen samen een intake afspraak: een uitgebreide gebitscontrole, een medische vragenlijst en, als je geen recente foto’s hebt, maken we twee kleine röntgenfoto’s. En soms nog een overzichtsfoto, een zogenaamde OPT.

Stap 4.
In overleg maken we samen een behandelplan.

Let op: Pas als je bij de intake afspraak bent geweest, ben je patiënt bij Tandpark. Tot die tijd ga je bij klachten nog naar je huidige tandarts. Kids, orthodontie, parodontologie, mondhygiëne en ouderenzorg (gerodontologie) zijn deelbehandelingen. Je blijft patiënt bij je eigen tandarts.