Tandpark algemene tandheelkunde

De eerste stap bij Tandpark is een gezonde en pijnvrije mond. Altijd. Daarom adviseren we je om minimaal twee keer per jaar een bezoekje te brengen aan de tandarts. Zo geef je gaatjes of ontstoken tandvlees geen kans. En je voorkomt problemen. Want liever voorkomen en goed onderhouden dan genezen.

Tijdens de periodieke controle bekijken en checken we de algehele conditie van je tanden, kiezen en tandvlees. Met als doel: een gezond en pijnvrij gebit. Zonder ontstekingen en gaatjes. En met een optimale mondhygiëne.

Ook maken we regelmatig röntgenfoto’s van je gebit, zodat ook onzichtbare zaken (zoals cariës of ontstekingen) zichtbaar worden. Van daaruit bouwen we verder naar de mooiste glimlach. Voor alle leeftijden. Heb je bijvoorbeeld een gaatje en is een gewone vulling niet afdoende, dan is een kroon of een brug een stevig en duurzaam alternatief. Met behulp van een 3D scan zorgen we voor een prachtig resultaat.

Na je eerste bezoek aan de tandarts spreken we samen een behandelplan af met oproeptermijnen. Deze afspraken bevestigen we altijd via een kaartje, een mail of een sms. Zodat je je afspraak niet vergeet. Ook handig: combineer je periodieke controle bij de tandarts met een afspraak bij de mondhygiëniste. In onze alles-in-1-praktijk zijn alle behandelingen dichtbij en vind je alle mondzorg op één locatie. Handig toch?

Spoedgeval buiten onze openingstijden? Bel de doktersdienstcentrale 0900-1515.

Ik wil me inschrijven