Tandpark Kids

Een gezonde en pijnvrije mond voor je jonge kind. Een melkgebit zonder tandplak en gaatjes. Daar doen we het voor. En daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Want jong geleerd is oud gedaan. Daarom is je kind vanaf 2 jaar al welkom bij Tandpark. Niet bij de gewone tandarts, maar bij een team van kinderspecialisten onder leiding van het Radboudumc. Klinkt spannend. Maar is gewoon heel erg leuk! Ook leuk: de kosten voor kinderen tot 18 jaar worden helemaal vergoed. Ook zonder aanvullende tandverzekering.

Het hele idee is dat kinderen met plezier naar de tandarts gaan. Een leven lang. Geen kind is hetzelfde, dus elk kind vraagt om een eigen aanpak. En sommige hebben net even wat meer aandacht nodig. Die extra aandacht krijgen ze bij Tandpark.

Spelenderwijs leren we kinderen om goed voor hun gebit te zorgen. Met poetslesjes bijvoorbeeld. Maar ook door ouders bewust te maken van eet- en drinkpatronen die het kindergebit sterk houden. Verder veel aandacht voor preventieve maatregelen, zoals bijvoorbeeld fluorideren en sealen. In dat laatste geval krijgen kwetsbare kiezen een extra beschermlaagje, waardoor het kans op gaatjes een stuk kleiner wordt.

Heeft je kind een beugel nodig? Ook voor orthodontie kan je gewoon terecht bij Tandpark. Zelfde adres. Zelfde praktijk.

Speciaal voor collega tandartsen in de omgeving: wij bieden aan om kinderen tot 18 jaar onder te brengen bij Tandpark Kids. Dat kan op twee manieren. 1. Kies voor Tandpark voor een of meerdere specifieke deelbehandelingen. 2. Of kies ervoor om de volledige tandheelkundige zorg tot 18 jaar bij Tandpark onder te brengen. In beide gevallen kan het kind daarna gewoon weer terug naar de eigen tandarts.

Ik wil me inschrijven