Tandpark Orthodontie

Een behandeling bij de orthodontist is er, kort gezegd, op gericht om scheve tanden en kiezen weer recht te zetten. Met een beugel bijvoorbeeld. Zo begeleidt een orthodontist je naar een regelmatig, gezond, functioneel en mooi gebit. En met zo’n correctie verklein je tegelijk de kans op gaatjes en tandvleesziekten en je verbetert je kauwfunctie. Ook is het natuurlijk een veel mooier gezicht.

Het professionele Tandpark team, onder leiding van orthodontist Mattijs Stalpers, is niet alleen gericht op behandelingen van kinderen, maar ook volwassen kunnen hun gebit laten corrigeren. Waar nodig zelfs met gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen of zelfs een onzichtbare beugel. Mogelijkheden genoeg.

Wil jij een leven lang een prachtige lach? Kom maar op. Eerst maken we samen een behandelplan dat past bij jouw persoonlijke mogelijkheden en wensen. En vervolgens maken we er wat moois van.

Goed te weten: een behandeling bij de orthodontist kan op verwijzing van je tandarts maar je kunt je ook gewoon zelf inschrijven. Je blijft patiënt bij je eigen tandarts. Voel je vrij om je in te schrijven of ons te contacteren via WhatsApp.

Ik wil me inschrijven