Tandpark Ouderenzorg

We worden met z’n allen steeds ouder. En dus moeten we langer met ons gebit doen. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Maar bij Tandpark gaan we nog een stapje verder: met onze afdeling gerodontologie. Oftewel: gespecialiseerde mondzorg voor kwetsbare en zorgafhankelijke ouderen. Dat doen we niet alleen maar samen met academische ondersteuning van het Radboudumc.

Bij Tandpark vinden we het belangrijk dat kwetsbare en zorgafhankelijke ouderen zoveel mogelijk en met enige regelmaat de praktijk blijven bezoeken. Goede ondersteuning van deze groep ouderen vraagt om een individueel plan van aanpak voor de dagelijkse mondzorg. Passend bij hun persoonlijke situatie, wensen en behoeften.

Bij Tandpark hebben we daarvoor specialisten in huis die zich dagelijks bezighouden met de mondgezondheid van kwetsbare en zorgafhankelijke ouderen. Bovendien is onze praktijk makkelijk toegankelijk. Bijvoorbeeld met een kiss&ride plek voor de deur (ideaal voor haal- en brengservice), eigen parkeerplaatsen vlak bij de ingang en een drempelloze praktijk.  

Wanneer komt u in aanmerking voor deze mondzorg?
Een aantal criteria: als u zorgafhankelijk bent geworden of loophulpmiddelen nodig heeft. Als u afhankelijk bent van een mantelzorger. Als u vijf of meer medicijnen gebruikt. Als u lijdt aan een neurologische aandoening, zoals bijvoorbeeld alzheimer of parkinson. Of als u als kwetsbare oudere gewoon net even meer tijd en aandacht nodig heeft dan een reguliere tandartspraktijk u kan bieden.

Voldoet u aan bovenstaande criteria of bent u verzorger van een kwetsbare oudere, dan kunt u zich hieronder inschrijven.

Speciaal voor collega tandartsen in de omgeving: wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van deze speciale ouderenzorg. Als collegiale service van Tandpark. In dat geval kunt u uw patiënt doorverwijzen voor een behandeling. 

Ik wil me inschrijven